Tesla Cybertruck építése házilag

A Tesla házatáján az egyik - ha nem a leginkább - megosztó téma a Cybertruck, és nem véletlenül beszélnek róla még mindig. Jóllehet még csak 2021-ben vagy azután jelenik meg az új elektromos autó, mégis egyre többen szeretnének egyet maguknak, legalább is, az asztaluk díszeként.

A Tesla Boltnál mi ezt most Rátok bízzuk, hogy kiélhessétek alkotói tehetségeteket - nagyszerű karácsonyi program lehet ez minden rajongónak akár gyerekekkel, barátokkal vagy önállóan.

Do-It-Yourself az az építsd meg magadnak

Lelkes rajongók elkészítették a tervrajzait a monstrumnak, így lehetőség nyílik azt otthon is összerakni pár koncentrált óra alatt. Ha mégis túl nagy falat lenne, több napra is feloszthatjuk.

Meglehetősen masszív lesz a végtermék is, ami jól mutatja, hogy milyen nagyszerű munkát végeztek a Tesla mérnökei az exoskeleton, azaz mesterséges külső váz megalkotásával. Pont az egyszerű vonalvezetésnek köszönhetően is vált lehetővé, hogy akár Te magad is készítsd egyet házilag.

Az alábbi videóban Horváth András mutatja be, hogyan készítette el a saját verzióját, amivel nagyon gyorsan elkészült, a videó kedvéért - de nem muszáj követni ebben, hiszen megterhelő lehet egyszerre megcsinálni az egészet

Horváth András, azaz HAndrás is elkészítette otthon a saját Cybertruckját

Ha kedvet kaptál hozzá, akkor innen tölthető le a sablon: https://www.dropbox.com/s/2vnqca8ke78h09f/DIY_Designer_CyberTruck_Template.pdf?dl=0

A letöltött fájlt ki kell nyomtatni, és célszerűen keményebb papírra, hogy még tartósabb legyen. Az egyes elemeket érdemes lehet utólag befesteni színre, akár sprayvel, vagy filctollal.

Ahhoz, hogy teljes legyen a kép azért még szükség lesz egy töltőre is, ehhez pedig van egy nagyszerű termékünk, a Supercharger Telefontöltő állvány, ami nem csak a Cybertruck mellett fog tökéletesen mutatni, de a telefonodat is tudod tölteni mellette stílszerűen.

© TeslaBolt.hu - Minden jog fenntartva! - A weboldalt a WRX Online készítette.
We are not affiliated, associated, authorised, endorsed by, or in any way officially connected with Tesla, Inc. or any of its subsidiaries or its affiliates. The official Tesla, INC website can be found at http://www.tesla.com. "Tesla" and "T" logos are trademarks owned by Tesla, Inc., and TeslaBolt.hu has no affiliation, sponsorship, or connection with Tesla Inc.
lockcc-visacc-mastercard
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram